tuinaanleg gooi

Tuinonderhoud voor een blijvend mooie tuin!

Om de tuin mooi te houden komt een stuk tuinonderhoud kijken. Wanneer de herfst weer zijn intrede doet, moet uw tuin langzaam bestand worden gemaakt tegen het komende gure winterweer. Dat kan met een najaarsbeurt. Als de temperatuur weer aangenaam wordt in de lentemaanden, kan er weer gesnoeid worden. Uw tuin heeft dan behoefte aan een stuk verzorging en bemesting waardoor u de hele zomer weer volop kan genieten. Een voorjaarsbeurt is dan aan te raden.

Hovenier H. Lamme & Zn Groenprojekten onderhoudt tuinen van particulieren, appartementencomplexen, Verenigingen van Eigenaren, zorginstellingen, maar ook projektontwikkelaars helpen wij met het onderhouden van bedrijfstuinen en -terreinen
Een specifiek stuk onderhoud vindt plaats bij Golfclub 't Jagerspaadje in Hilversum. Dit golfterrein behoeft het gehele jaar onderhoud, zodat golfen een waar plezier is. Als gediplomeerd greenkeeper houdt Sander Lamme de conditie van het gras op de golfbaan nauwlettend in de gaten.

Tijdens de wintermaanden zorgen wij voor het sneeuwvrij houden en de gladheidsbestrijding van bedrijventerreinen en appartementencomplexen.
Informeer naar onze scherpe prijzen. Het bespaart u veel tijd en ergenis.

Tuinonderhoud kan vanzelfsprekend plaatsvinden per keer of op contractbasis.

Blad in de vijver?

Als u een vijver heeft, kunnen de afvallende bladeren het water behoorlijk vervuilen. Span een net om al het blad op te vangen!
Snoei nu uw notenboom!

Notenbomen worden graag in de nazomer gesnoeid, aangezien de snoeiwonden in het najaar beter helen.
tuinaanleg tuinonderhoud tuinontwerp grondwerk vijvers/waterpartijen golfbaanonderhoud erfafscheidingen tuinadvies
© 2012 Hoveniersbedrijf H. Lamme & Zn Groenprojekten | Hilversum